Synefrin: alternativ

Synefrin är ett kraftfullt bantningsmedel som inte passar alla. Nedan ser du skillnader och likheter med andra vanliga bantningsmedel på marknaden för att hitta det som passar dig bäst.

Synefrin jämfört med Efedrin

Synefrin kallas ibland “Efedrin light”, och det är en ganska bra beskrivning. När Efedrinet läkemedelsklassades 2005 och inte längre fick säljas receptfritt bytte många tillverkare ut Efedrinet i sina viktminskningspreparat mot Synefrin.

Liksom Efedrin ökar Synefrin ämnesomsättningen, kroppstemperaturen och blodtrycket samt får dig att känna dig pigg och allert. Efedrin är dock betydligt starkare än Synefrin.

Synefrin och Efedrin har liknande biverkningar, där Efedrinets är betydligt kraftfullare och farligare, vilket även var skälet till att det förbjöds.
Läs mer om Efedrin (extern länk)

Synefrin jämfört med Neopuntia

NeOpuntia är ett extrakt från kaktusen Opuntia Fikus Indica. Ämnet är en mycket populär ingrediens i olika bantningspiller. Neopuntia fungerar på ett helt annat sätt än Synefrin; i stället för att öka mängden kalorier som förbränns i kroppen hindrar det kroppen från att ta upp en del av det fett som man får i sig i maten.
Läs mer om NeOpuntia (extern länk)

Synefrin jämfört med Hoodia Gordonii

Hoodia Gordonii är en kaktus vars effekt är att få kroppen att tro att den nyss har fått i sig mat. Principen är även här helt annorlunda än hos Synefrin; där Synefrin ökar mängen kalorier som kroppen gör av med gör i stället Hoodia Gordonii att man helt enkelt äter färre kalorier då man inte är lika hungrig.
Läs mer om Hoodia Gordonii (extern länk)

Synefrin jämfört med Wakame

Wakame är en japansk brunalg, som gör att ämnesomsättningen i kroppens vita fettvävnad ökar. Detta leder till att man gör av med fler kalorier, och här finner vi likheten med Synefrin. Man kan säga som så att där Synefrin vrider upp effekten på kroppens värmebrasa så startar Wakame ytterligare en, vilket leder till viktminskning.
Läs mer om Wakame (extern länk)